Menu

Menu

LUNCH: 12.00-16.00

Klassieke Caesar salad met geplukte Romaine sla, Parmezaan, 7 minuten eitje en croutons, optioneel: ansjovis + 2,-, kip + 3,-

Buddha Bowl, jasmijnrijst, edamame, wakame, zoetzure rode kool, ingelegde radijs, ruccola, gember, pijnboompitten, avocado en sesamdressing, optioneel: met verse zalm + 5

Frisse salade geitenkaas met aardbei, meloen en geroosterde pijnboompitten

Kruidige tabouleh salade met gemarineerde gamba, avocadocrème, koriander, munt en tomaat

Scrambled eggs met feta of gerookte zalm

Boerenomelet met spinazie of feta

Libanese broodpizza met avocadocrème en ei

Ambachtelijk biologisch desembroodje serrano met ruccola en truffelolie

Ambachtelijk biologisch desembroodje old Amsterdam, met coleslaw, ruccola en grove mosterd

Ambachtelijk biologisch desembroodje BLTA, met bacon, sla, tomaat, avocadocreme en mayonaise

Croque Madame, tosti met gebakken ei en kaas

Uitsmijter, optioneel tomaat + 0,75, kaas + 1, ham/spek + 1,50

Twee van Dobben kroketten met brood

Tosti kaas, optioneel: ham + 1, tomaat + 0,50, pesto + 2

Drie gambakroketjes met brood en saffraanaïoli

VOOR: 17.00-22.00

Klassieke Caesar salad met geplukte Romaine sla, Parmezaan, 7 minuten eitje en croutons

Optioneel: met ansjovis + 2,-, met kip + 3,-

Zalmtartaar met wakame, wasabimayonaise en wasabicrunch

Frisse salade geitenkaas met aardbei, meloen en geroosterde pijnboompitten

Kruidige tabouleh salade met gemarineerde gamba, avocadocrème, koriander, munt en tomaat

Thai beef salade met vlees gemarineerd in Thaise kruiden, taugé en koriander

Mandje ambachtelijk biologisch desembrood met kruidenboter of knoflookje en olie of saffraan aioli

Libanese broodpizza vegetarisch: tomatensaus, oerbiet, geitenkaas, balsamico, vijg

Libanese broodpizza mozzarella: tomatensaus, mozzarella, peterselie

Libanese broodpizza shoarma: tomatensaus, mozzarella, peterselie, shoarma, saffraan aioli

Libanese broodpizza Mexico: tomatensaus, nachos, jalapenos, chili con carne

HOOFD: 17.00-22.00

Buddha Bowl, jasmijnrijst, edamame, wakame, zoetzure rode kool, ingelegde radijs, ruccola, gember, pijnboompitten, avocado en sesamdressing, optioneel: met verse zalm + 5

Bouillabaisse, zeevruchten, gamba, verse zalm, crouton, rouille

Langzaam gegaarde spareribs met zoete lak, pofaardappel, coleslaw en knoflooksaus

Pasta met huisgemaakte pesto, Parmezaan en pijnboompitten

Linguini vongole (schelpjes), knoflook en witte wijnsaus

Pasta Bolognaise, met verse tomatensaus en gehakt

Chili con carne met tacoschelp, guacamole, zure room en geraspte kaas, ook vegetarisch te krijgen

Milanese di pollo alla Parmigiana, kipschnitzel met verse tomatensaus en Parmezaan

Hamburger (rund), met huisgemaakte BBQ-saus, coleslaw, little gem en friet

Optioneel: met cheddar + 1,-, uienringen + 1,-,

spek + 2,-, jalapeños en nachochips + 2,50

Grote lamsschenkelbout met jus, ratatouille en puree

Rijk gevulde Harira met groenten en parelcouscous (vegan)

Kikkererwtencurry, verse bladspinazie en jasmijnrijst (vegan)

Parmigiana di melanzane, met aubergine, mozzarella, verse tomatensaus en Parmezaan (vegetarisch)

Vegetarische burger met coleslaw, gorgonzola en friet

KIDS: 17.00-22.00

Kidsmenu met huisgemaakte friet, appelmoes en keuze uit frikandel, kaassoufflee, kroket of gambakroketje

Libanese broodpizza mozzarella: tomatensaus, mozzarella, peterselie

Pannenkoekje met stroop, poedersuiker of nutella

Pasta Bolognaise, verse tomatensaus en gehakt, klein

Pasta met verse tomatensaus en geraspte kaas, klein

TOE EN TAART:

Crème brulée huisgemaakt met vanille en steranijs

Coupe colonel, limoensorbetijs met een shotje wodka

De taarten van Parel:

Appeltaart met frangipane (zelfgemaakt amandelspijs)*

Triple chocolate taart met 3 lagen chocolade bereidingen met pure Tony’s Chocolonely**

Caramel short cake (koekbodem, caramel, chocola)***

Wisselende weektaart

* Ook lactosevrij

** Tony Chocolonely streeft naar slaafvrije chocolade. Vinden we mooi. En lekker!

*** Ook glutenvrij