LUNCH: 12.00-16.00

 

Ons Ambachtelijk Brood:

 

 

Old Amsterdam. Met coleslaw, rucola en grove mosterd                    

Serranoham. Met rucola en truffelolie              

BLTA. Met bacon, sla, tomaat, avocado crème en huisgemaakte mayonaise          

Van Dobben Kroket. Oer-Amsterdamse rundvlees kroket    

 

Salades:

 

Caesar Salad. Romaine sla, Parmezaanse kaas, een halfzacht eitje en croutons.

Optie: kip +3 | bacon +2 | ansjovis +1

 

Buddha Bowl. Jasmijn rijst, edamame, wakame (zeewier), zoetzure rode kool, ingelegde radijs, rucola, gember, pijnboompitten, avocado en sesamdressing.

 

Ocean Bowl. Buddha bowl met verse zalm.

 

Zomerse Geitenkaas Salade. Met aardbei, meloen en geroosterde pijnboompitten.

 

Frisse Tabouleh Salade. Libanese salade met gemarineerde gamba,

avocado crème, koriander, munt en tomaat.

 

Warm:

 

Scrambled Eggs. Met toast.

Optie: kaas +1 | bacon +2 | gerookte zalm +3

 

Boerenomelet. Met spinazie, feta en brood.

 

Uitsmijter. Drie vrije uitloop eieren met brood.

Optie: tomaat +1 | kaas + 1 | ham +1 | spek +1

 

Libanese Broodpizza. Met avocado crème en een spiegeleitje.

 

Croque Madame. Dé Franse klassieker, tosti met ham, kaas en gebakken ei.

 

Tosti kaas.                

Optie: tomaat +1 | ham + 1 | pesto + 2

 

Twee Van Dobben Kroketten. Oer-Amsterdamse rundvlees kroketten met brood.

 

Vier Gambakroketjes. Met brood en wasabi mayonaise.

 

 

 

 

7

8

 

9

4

 

 

 

9,75

 

 

 

13

 

 

18

 

13,5

 

 

14,5

 

 

 

 7

 

 

8,5

 

6,5

 

 

8

 

7,5

 

 

3

 

 

7,5

 

9